KÖSZÖNTJÜK KEDVES LÁTOGATÓINKAT!

 

Üdvözöljük honlapunkon, ahol szeretnénk tájékoztatni tevékenységünkről. Az Évelő Duó Bt 2015. tavaszán jött létre Márton János és Durkó Lajos elhatározásából azzal a céllal,  hogy elsősorban árudákat, kertépítőket, romániai érdeklődőket ellássuk évelő dísznövényekkel,  fűszernövényekkel, díszfüvekkel és cserjékkel. Kiskereskedelem, csomagküldés egyelőre nem szerepel a terveink között.

Szeretnénk évről-évre bővíteni kínálatunkat, amely 110 taxonból áll és folyamatosan bővül. Nem csak  a klasszikus 9x9-es cserepes kis növényekkel akarjunk ellátni vásárlóinkat, hanem a már kifejlett,  dekoratív esetleg már virágzó növényekkel is.

 Mind a ketten dísznövénytermesztő technikusok vagyunk. Mindig is a kertészeti ágazatban dolgoztunk. Korábbi munkáink során évtizedes tapasztalatot szereztünk az évelő dísznövények termesztésével kapcsolatban. Reméljük , hogy szakmai elkötelezettségünk megjelenik a növényeink minőségében.

 

 

Vállalkozásunk tagja az Alföldi Faiskolások Egyesületének és a Magyar Díszkertészek Szövetségének is, amelyek lehetővé teszik az innovációt, a tapasztalatcserét és a szakmai látókör szélesítését.

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, nézze meg online katalógusunkat, ahol különböző szempontok szerint válogathat növényeinkből. Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk.

A kertészetünk Békéscsabán, a 44. sz. főút, a várost elkerülő szakasza és a Békési út találkozásánál található a Katolikus dűlőben. Előre egyeztetett időpontban mindenkit szívesen látunk.

Áruszállítást igény esetén megbeszélés alapján vállalunk.